Anne Marie Jacobsen

Åbningstider:

Torsdag:    13 - 17

Fredag:      13 - 17

Lørdag:      10 - 14


Sommeråbent:

Tirsdag - søndag:   11 - 17


Anne Marie Jacobsen


Jeg maler mest portrætter, landskaber og dyr, især fugle, som jeg har en særlig passion for.

Mit foretrukne malemedie er akvarel, fordi letheden i dette medie er god til at fange det, jeg gerne vil udtrykke.

Jeg bor med udsigt over Svendborg Sund. Jeg maler rigtig gerne stemninger, som opstår af evigt skiftene himmel og hav scenerier. Det kommer til udtryk i egentlige landskabsmalerier, men også i abstraktioner og i nature morte billeder.


Jeg har altid tegnet og malet, men et langt arbejdsliv med tidskrævende stillinger indenfor stat, region og kommune har hindret mig i at folde den side af mig selv fuldt ud.

Da jeg for flere år siden blev folkepensionist vidste jeg, at nu var tiden kommet.

Tegning og maling er nu for alvor blevet min passion. Jeg deltager i alle de tegne- og malekurser, jeg kan finde tid og råd til. Det er heldigvis blevet til mange, og flere venter i de kommende år.


Mine seneste billeder er inspireret af den svenske kunstner Lars Eje Larsson og den amerikansk/danske kunstner Indigo Richards. I disse billeder starter jeg med intuitive og eksperimenterende processer, hvorefter jeg gennem en dialog med papir og farver vælger motiv. Mine motiver er blomster, fugle og nature morte.


Anne Marie Jacobsen, Svendborg mobil: 29 61 51 06

e-mail:annemariejacobsen1@gmail.com

Instagram:annemarie_jacobsen send mig gerne en e-mail eller SMSGalleri Q - Havnepladsen 7 - 5700 Svendborg - mail@galleri-q.dk


Copyright © All Rights Reserved