Yvonne Bisschop

Åbningstider:

Torsdag:    13 - 17

Fredag:      13 - 17

Lørdag:      10 - 14


Sommeråbent:

Tirsdag - søndag:   11 - 17


Yvonne Bisschop


I min opmærksomhed: farver i dit liv (farv dette liv) Jeg har fundet en ny udfordring.

 

Mit navn er Yvonne Bisschop, og jeg er 57 år gammel. Jeg bor i Tegelen, en by i provinsen Limburg i det sydlige Holland.

 

Fra det øjeblik jeg var i stand til at holde en blyant, begyndte jeg at tegne og senere at male.

 

For at fuldføre mit maleri begyndte jeg at tage undervisning fra en velkendt maler i Holland fra 1988 i flere år. Han lærte mig teknikkerne i flere stilarter indenfor maleri. Jeg har anvendt disse teknikker og brugen af forskellige materialer (blyant, akvarel, olie maling, kridt og akryl) i maleri af stilleben, portrætter, landskaber og nu det abstrakte.

 

Min nuværende stil / udtryk opstod efter mine to brødres død i 2018.

Efter råd fra min ældste bror begyndte jeg at male igen. Efter alle de negative begivenheder var det tid til en ændring. Ved at bruge lyse nuancer ønskede jeg at bringe farve tilbage til livet. Jeg ønskede at få min munterhed tilbage til livet på en positiv måde. Jeg har udviklet en helt anden stil til dette.

 

Det skete spontant, og under mit arbejde havde jeg følelsen af, at mine afdøde brødre stod ved siden af mig og inspirerede mig. De var begge også kreative inden for alle former for kunst.

 

Med min nye stil håber jeg at få liv i farver sammen med andre. Og med abstrakt maleri, lad din fantasi blomstre eller bare nyd farverne.

 

Selvom farverne gentager sig mange gange, er intet maleri det samme.

 

Jeg er glad for at kunne udstille mit arbejde i Galleri Q i Svenborg.


Galleri Q - Havnepladsen 7 - 5700 Svendborg - mail@galleri-q.dk


Copyright © All Rights Reserved