Karen Madsen

Åbningstider:

Torsdag:    13 - 17

Fredag:      13 - 17

Lørdag:      10 - 14


Sommeråbent:

Tirsdag - søndag:   11 - 17


Karen Madsen

Ord om mig og mit maleri i forbindelse med

 

Udstilling i Galleri Q marts og april 2019.

 

 

“At skrabe i overfladen og se hvad der dukker op inde bag facaden. 

Finde ind til kernen - essensen - er min drivkraft.”

 

Mit arbejde med maleriet har igennem de sidste 20 år udviklet sig fra abstrakt landskabsmaleri henimod at fordybe mig mere i de dybere strukturer i materialet og prøve at finde ind til naturens essens. De seneste år har jeg, i et forsøg på at udforske og udfordre mit maleri, skrabet en del i overfladerne for at komme nærmere de indtryk, der skaber mit udtryk. 

 

Når jeg føler mig guidet i processen og mærker forbindelsen mellem mit materiale, min handling og noget der er større end mig selv, er det, at magien opstår for mig. Det er i det øjeblik at jeg oplever, at arbejdet går op i en højere enhed og at jeg får frigivet noget, som vil til udtryk i maleriet.

 

 

Siden 1990 har jeg været en del af Kunstforeningen PAKHUSET (Faaborg)  aktive kunstnere og været med i forskellige kunstnergrupper. Gennem 8 år modtog jeg undervisning i abstrakt maleri ved kunstner Birger Møller og har gået på Den Ny Kunstskole (Odense) gennem en årrække, maleri og grafik. Kurser hos kunstner Gitte Buch ( Langeland) har tilføjet en væsentlig inspiration på vejen og senest har David Cobb, Kunsthøjskolen (Ærø), givet mig modet til at fortsætte søgningen. 

Jeg har gennem de sidste ti år haft atelier i Odense.

 

Du kan følge mig på Instagram.

madsencoach@gmail.com

61672272

 

Karen Madsen

Assensvej 7

5600 Faaborg
Galleri Q - Havnepladsen 7 - 5700 Svendborg - mail@galleri-q.dk


Copyright © All Rights Reserved